Lang sluit terugkeer naar Feyenoord uit: ‘Iedereen weet welke club in mijn hart zit’

Noa Lang speelde in de jeugd van Feyenoord, vertrok naar Ajax en speelt momenteel bij PSV. De vleugelaanvaller vertelt in de podcast Pingelaars dat hij een terugkeer naar de club uit Rotterdam uitsluit. Zo was er afgelopen zomer nog interesse, maar tekende de aanvaller uiteindelijk bij PSV. 

"Iedereen weet welke club ik in m’n hart heb zitten”, noemt Lang, die in het verleden aangaf dat Ajax zijn club is. “Dan kan ik niet voor Feyenoord spelen. Ik haat Feyenoord niet, ik vind het gewoon een mooie club. Ik ben alleen niet voor Feyenoord. Ze hebben fanatieke supporters, maar ze pakken mij gewoon niet. Ik zie mezelf niet meer in een Feyenoord-shirt. Ik heb er geen minuut over nagedacht. Ik heb bedankt en gezegd dat ik geen interesse heb." 

Afgelopen zomer kon Lang ook terugkeren in Amsterdam. Volgens Mike Verweij wilde de aanvaller heel graag terugkomen, zo vertelde hij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. “Hij wou heel graag naar Ajax. Zijn naam is ook neergelegd bij Ajax door zijn management. Steijn, en wie trouwens niet, is gecharmeerd van Lang. Binnen Ajax werd wel geroepen: met Tadić en Bergwijn was de komst van Lang wel erg veel van het goede geweest. Er is geen serieus werk van gemaakt. Ze hebben onmiddellijk gezegd: het was voor Ajax geen optie.”