Slot net zoveel waard als Ajax-flop: ‘Ik word er verdrietig van’

Hans Kraay junior vindt het bedrag dat Feyenoord voor Arne Slot ontvangt, te laag. Dat vertelt hij in een uitzending van ESPN.  

Dit betaalt Liverpool voor Arne Slot 

Fabrizio Romano kwam eerder met details naar buiten rond de transfer van Slot naar Liverpool. Volgens hem gaat het om een bedrag van zo’n 11 miljoen euro. Het maakt de Nederlander de vierde duurste trainer aller tijden en de duurste Nederlandse trainer ooit. Zo is Slot in de lijst te zien boven onder andere José Mourinho en Ronald Koeman.

Hans Kraay junior over ‘lachwekkend lage’ transfersom Slot 

Kraay vindt dat Slot meer waard is. "Ik vind het lachwekkend. Ik word er bijna verdrietig van dat Arne Slot net zo veel waard is als een hele middelmatige linksback van Ajax, Gastón Ávila. En Arne Slot moet vijftig mensen aansturen." Kraay is niet de eerste die geen fan is van Ávila, zo sprak Marc Overmars zich over zijn eigen speler eerder al negatief uit.

Reacties op aanstelling Slot 

De aanstelling van Arne Slot bij Liverpool, heeft de tongen losgemaakt in Engeland. Lees hier wat de analisten, voetbalkijkers en Liverpool-fans te zeggen hebben over de komst van Arne Slot. 

Feyenoord-doelman vertrekt