'Goed nieuws voor Feyenoord: kandidaat keert niet terug bij oude club'

Goed nieuws voor Feyenoord. Een kandidaat om Arne Slot op te volgen, zou namelijk een terugkeer bij zijn oude club hebben afgeslagen. Waar kon hij aan de slag?

Komt Potter naar Feyenoord?

Graham Potter wordt bij Feyenoord gezien als tweede kandidaat om Slot op te volgen in De Kuip. De Engelsman wordt ook enige tijd gelinkt aan aartsrivaal Ajax, maar van een overstap komt het uiteindelijk nooit. Daardoor blijft Potter kandidaat om bij Feyenoord aan de slag te gaan.

Of Potter ook daadwerkelijk naar Feyenoord komt, is nog maar de vraag. De Engelsman lijkt wel oren te hebben. Sky Sports meldt vrijdagoachtend namelijk dat Potter een terugkeer bij Brighton & Hove Albion FC heeft afgeslagen. De club nam recent afscheid van Roberto De Zerbi, de opvolger van Potter. De oefenmeester vertrekt in september 2022 na drie seizoenen bij Brighton. De Engelman kiest voor een avontuur bij Chelsea, dat hem na 31 wedstrijden ontslaat. 

Graham Potter

Wie wordt de nieuwe trainer Feyenoord?

Naast Potter is ook Brian Priske, de huidige trainer van Sparta Praag in beeld om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. De Rotterdammers voeren zelfs de druk op om de Deense oefenmeester naar De Kuip te halen.

Feyenoord-doelman vertrekt