'Feyenoord-aanvaller verkast: geen Midden-Oosten, maar liever Serie A'

Feyenoord gaat komende zomer definitief afscheid nemen van één van hun spelers. Het contract van Alireza Jahanbakhsh is formeel opgezegd door de Rotterdammers en de Iraniër zelf aast nu op een move naar de MLS of de Serie A.

De komst van Vitesse's vleugelflitser Anis Hadj Moussa zorgt voor weinig perspectief op speeltijd en een verlenging is ook niet van de orde voor de huidige buitenspeler van De Stadionclub. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908 ligt er zelfs een aanbieding klaar met een astronomisch hoog jaarsalaris voor Jahanbakhsh. De interesse komt uit het Midden-Oosten, maar de Feyenoord-aanvaller ziet zo’n stap niet bepaald zitten. Jahanbakhsh heeft zelf wel oren naar een transfer richting de Serie A of de Amerikaanse MLS.

Welke transfers gaat Feyenoord aankomende zomer realiseren?

De contractsituatie van Jahanbakhsh is een goed voorbeeld van de veranderingen die aankomende zomer plaats gaan vinden bij Feyenoord. Het vertrek van succescoach Arne Slot naar Liverpool lijkt aanstaande en andere uitgaande transfers lijken ook niet onrealistich. Verdediger Lutsharel Geertruida wordt bijvoorbeeld ook gelinkt met RB Leipzig en Liverpool. Meer over de transferzomer van Feyenoord kun je vinden in dit artikel.

Feyenoord-doelman vertrekt