'Summerville kan naar Premier League vertrekken: Slot kijkt mee'

Ondanks het mislopen van promotie naar de Premier League, kan Crysencio Summerville volgend jaar op het hoogste niveau voortzetten. De aanvaller staat namelijk in de belangstelling van Brighton en een oude bekende, zo meldt Fabrizio Romano.

'Ik heb begrepen dat Brighton contact heeft opgenomen om gesprekken te beginnen over de deal met Crysencio Summerville', zo schrijft Romano op zijn socials. Volgens de transfergoeroe wordt het geen makkie om de aanvaller deze zomer over te nemen van Leeds United. Toch is Brighton nu de eerste club die het probeert. De eerste gesprekken zouden zijn begonnen.

Summerville vertrok in de zomer van 2020 bij Feyenoord voor een avontuur bij Leeds United. De aanvaller heeft zijn doorbraak te pakken. Afgelopen seizoen was hij goed voor 21 doelpunten en tien assists in 49 wedstrijden. Naast Brighton zouden ook Chelsea en Liverpool naar de uitblinker van Leeds kijken. Het zal niet de eerste keer zijn dat Arne Slot probeert om Summerville te overtuigen van een transfer. De oefenmeester dacht ook al aan de aanvaller in zijn tijd bij Feyenoord.

Feyenoord-doelman vertrekt