'Uitblinker FC Twente staat volle bak open voor overstap naar Feyenoord'

Vaclav Cerny staat open voor een overstap naar Feyenoord. Hans Kraay junior kwam zondagochtend met dit nieuws bij Goedemorgen Eredivisie. Het is nog onduidelijk of Feyenoord ook concrete interesse heeft in de rechtsbuiten van FC Twente.

Indrukwekkend seizoen

Vaclav Cerny, opgeleid bij Ajax, is dit seizoen één van de blikvangers bij de club uit Enschede. De linkspoot was in 32 Eredivisie-duels goed voor dertien goals en elf assists. Hij speelde voornamelijk als rechtsbuiten, maar staat bekend om zijn zwervende rol. Cerny heeft een contract tot medio 2025 bij de Tukkers.

Cerny zeer geïnteresseerd in overstap naar Feyenoord

De 25-jarige Tsjech, die in de belangstelling staat van AZ en VfL Wolfsburg, zou Feyenoord een mooie stap vooruit vinden, weet Hans Kraay junior te vertellen naar aanleiding van een gesprek met de aanvaller. "Ik heb het hem ook nog gevraagd, en dat zou hij wel willen. Feyenoord heeft vanaf de zijkanten een verfrissing nodig. Maar ook doelpunten en assists. Als je hem nu ziet dartelen als een vrije rechtsbuiten… Dan weet ik dan Wolfsburg hem wil, en AZ hem wil, maar ik zou het een speler vinden die perfect bij Feyenoord zou passen. En hij staat er volle bak voor open."

Net binnen