Kapitaalvernietiging... Aron Winter heeft al 750.000 euro verloren

Het leven van een voetballer staat bekend om het leven van hen en het bijhorende gezin. Dure auto's, chique avonden en bovenal schitterende optrekjes in verschillende landen op de wereld. Aron Winter kocht een schitterende villa in Lelystad, maar bekendeburen.nl weet dat hij daar na ruim tien jaar nog niet vanaf is...

De voormalig Oranje-international zette zijn eigen optrekje al te koop in 2011, want toen maakte de ex-Ajacied een mooie transfer naar het Canadese FC Toronto. Een vraagprijs voor 2,5 miljoen euro was toen de prijs op het bordje in de voortuin, maar net als zijn succes in Canada bleef ook definitieve verkoop van zijn villa uit. Het huis staat nu nog steeds te koop, maar inmiddels is de vraagprijs al met 750.000 euro gezakt en kan de nieuwe eigenaar voor twee miljoen euro intrekken in zijn of haar nieuwe stulpje. Na zijn terugkeer uit Toronto ging de vraagprijs namelijk omhoog met 250.000 euro, dus een totaal bedrag van 2.750.000 euro.

(TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING)

Bovenstaande villa heeft een oppervlakte van zo'n 700 vierkante meter en zestien kamers! Naast de drie verdiepingen en meerdere badkamers is er ook een eigen fitness aanwezig voor de sportievelingen.