Oekraïense-verdediger gaat los op Russische aanvoerder: 'Terwijl jij en je k*t voetballers zwijgen'

Vitaliy Mykolenko richtte onlangs zijn pijlen op Artem Dzyuba, de aanvoerder van Rusland. Via Instagram spreekt de Oekraïense-verdediger van Everton schande toe richting Dzyuba. Mykolenko walgt van de Russische voetballers die stil blijven rondom de invasie in Oekraïne.

Terwijl steeds meer voetballers, voetbalfans en voetbalclubs roepen tot vrede in Oekraïne, blijft het vanuit de voetballerij in Rusland stil. Mykolenko walgt hiervan en ging in zijn stories los op de aanvoerder van het Russcihe nationale elftal. "Terwijl jij en je k*t voetballers zwijgen, Artem Dzyuba, worden er burgers gedood in Oekraïne. Jij en vooral je kinderen zullen je hele leven opgesloten zitten in je strontgat. En ik ben er oprecht blij mee. Het zal je nooit vergeven worden."

Afgelopen winter maakte Mykolenko de overstap van Dinamo Kiev naar Everton. Onlangs maakte de linksachter een emotioneel moment mee, toen hij voorafgaande van de wedstrijd tegen Manchester City zijn landgenoot Oleksandr Zinchenko tegen kwam.

Feyenoord-doelman vertrekt