'Ajax en Feyenoord krijgen update over transfertarget: slecht nieuws'

Chelsea wil Omari Hutchinson komend seizoen niet verhuren, maar verkopen. Dat meldt Fabrizio Romano. De talentvolle middenvelder staat onder contract bij Chelsea en geniet interesse van onder andere Feyenoord en Ajax. 

Omari Hutchinson: Ajax en Feyenoord toonden interesse 

Hutchinson staat nog tot medio 2026 onder contract bij Chelsea en kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Ipswich Town. Met tien doelpunten en zes assists in 44 wedstrijden in de Championship, had de international van Jamaica een groot aandeel in het succes van de Engelse club, zo wisten ze promotie naar de Premier League af te dwingen. De middenvelder komt niet voor in de plannen van Chelsea en dus wil de club hem verkopen. Ajax en Feyenoord toonden volgens diverse media interesse in een huurdeal.

Martkwaarde en vraagprijs Omari Hutchinson 

Hoewel de martkwaarde van Hutchinson op ‘slechts’ zeven miljoen euro geschat wordt door Transfermarkt, meldt Fabrizio Romano dat Chelsea een bedrag van tussen de 21 en 26 miljoen euro willen zien voor hun speler. Dit maakt de kans op een transfer naar Ajax of Feyenoord erg klein. Beide clubs zullen nu op zoek moeten gaan naar een andere speler, maar Feyenoord is momenteel druk bezig met de nieuwe trainer.

Feyenoord-doelman vertrekt