Witte rook op komst: 'Feyenoord heeft Slot-opvolger bijna binnen'

Feyenoord kan mogelijk aankomende week Arne Slot zijn opvolger presenteren. Volgens het Algemeen Dagblad zijn de Rotterdammers dichtbij de aanstelling van Brian Priske. De Sparta Praag-coach heeft al een persoonlijk akkoord met Feyenoord en zijn huidige club lijkt niet voor enige obstakels te zorgen.

'Persoonlijk akkoord bereikt met Priske'

Donderdag en vrijdag was Priske met zijn zaakwaarnemer Christian Henriksen in Rotterdam. Hier heeft de trainer een persoonlijk akkoord bereikt met Dennis te Kloese. Feyenoord wacht nu alleen nog op goedkeuring van Sparta Praag. Omdat Priske nog een contract heeft bij de Tsjechische voetbalclub zal de stadionclub een afkoopsom moeten betalen.

Wanneer kan Feyenoord Priske gaan presenteren?

Naar alle verwachting zal Priske komende week al binnenkomen als de nieuwe Feyenoord-trainer. De Deense oefenmeester zorgt met zijn speelstijl voor vergelijkingen met zijn voorganger, Arne Slot. Bekijk hier wat er verteld wordt over de gelijkenissen tussen Priske en de naar Liverpool vertrekkende Slot.

Feyenoord-selectie voor 2024-25

Als Priske aangesteld zou worden als de nieuwe coach van Feyenoord, moet hij het vermoedelijk zonder een sterkhouder gaan doen. Mats Wieffer vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Spanje.

Feyenoord-doelman vertrekt