'FC Barcelona kan door salarisprobleem slechts dertien spelers inschrijven'

FC Barcelona lijkt nog altijd in de problemen te zitten door de torenhoge salarissen. Op de website van LaLiga valt te zien dat Barça slechts dertien spelers heeft ingeschreven. Dat lijkt dan ook de sneue realiteit van de Catalanen te zijn geworden.

Transfervrij werden Ilkay Gündogan (Manchester City) en Iñigo Martínez (Athletic Bilbao) deze zomer al verwelkomd. Bij Barça dromen ze nog van meer versterkingen voor het nieuwe seizoen, maar daar het niet van te gaan komen. Waar we rond de club al de nodige paniek zagen door het torenhoge salarishuis, is dat probleem nog altijd niet opgelost. Dit ondanks de positieve woorden van voorzitter Joan Laporta, die juist tegenover Spaanse media meent dat het allemaal wel goed komt. "Maar wij gaan Iñigo Martínez en Ilkay Gündogan zonder problemen registeren", klinkt het.

Onder de op dit moment ingeschreven spelers zien we Marc-André ter Stegen als enige doelman. In de verdediging is er plek voor Jules Koundé, Eric García en Andreas Christensen. Tussen de middenvelders zien we gelukkig Frenkie de Jong staan, samen de talentvolle Gavi en Pedri en Franck Kessié en Ferran Torres. Qua aanvallers lijkt Xavi alleen te kunnen gaan kiezen uit Ansu Fati, Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé en Raphina.

Feyenoord-doelman vertrekt