Ondanks recordbegroting dubbele teleurstelling voor Feyenoord fans tijdens open dag

De open dag van Feyenoord was als vanouds gezellig. Toch kregen Feyenoord fans een dubbele teleurstelling te verwerken.

Transfertarget Arnaut Danjuma haakt af

Terwijl men het volgens de sfeervolle beelden in De Kuip erg naar de zin had tijdens de open dag bleek dat transfer-target Arnaut Danjuma ondanks een gesprek met Arne Slot hoogstwaarschijnlijk niet naar De Kuip komt. 

Volgens La Ggazetta dello Sport heeft de international namelijk een persoonlijk akkoord bereikt met AC Milan. De Italianen zouden nu de laatste plooien met zijn huidige club Villarreal gladstrijken.

De komst van Danjuma was sowieso moeilijk geworden, want de speler heeft een marktwaarde van EUR 25 miljoen.

Financieel directeur Feyenoord tempert de verwachtingen

Tijdens de open dag gaf de financieel directeur van Feyenoord, Pieter Smorenburg, een interview aan locale zender RTV Rijnmond. Ondanks dat hij kon melden dat de begroting van de stadionclub voor het eerst boven de 100 miljoen ligt had hij toch teleurstellend nieuws voor de Feyenoord fans. Zo bleek de transfersom die binnenkwam door de verkoop van Orkun Kökçü niet in zijn geheel geïnvesteerd worden. Ook blijken de extra opbrengsten door deelname aan de Champions League lager dan gedacht. Het hele interview zie je hier.

Overigens was er genoeg te genieten tijdens de open dag. Zo verraste coach Arne Slot met een wel heel bijzondere imitatie

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt