Ondanks recordbegroting dubbele teleurstelling voor Feyenoord fans tijdens open dag

De open dag van Feyenoord was als vanouds gezellig. Toch kregen Feyenoord fans een dubbele teleurstelling te verwerken.

Transfertarget Arnaut Danjuma haakt af

Terwijl men het volgens de sfeervolle beelden in De Kuip erg naar de zin had tijdens de open dag bleek dat transfer-target Arnaut Danjuma ondanks een gesprek met Arne Slot hoogstwaarschijnlijk niet naar De Kuip komt. 

Volgens La Ggazetta dello Sport heeft de international namelijk een persoonlijk akkoord bereikt met AC Milan. De Italianen zouden nu de laatste plooien met zijn huidige club Villarreal gladstrijken.

De komst van Danjuma was sowieso moeilijk geworden, want de speler heeft een marktwaarde van EUR 25 miljoen.

Financieel directeur Feyenoord tempert de verwachtingen

Tijdens de open dag gaf de financieel directeur van Feyenoord, Pieter Smorenburg, een interview aan locale zender RTV Rijnmond. Ondanks dat hij kon melden dat de begroting van de stadionclub voor het eerst boven de 100 miljoen ligt had hij toch teleurstellend nieuws voor de Feyenoord fans. Zo bleek de transfersom die binnenkwam door de verkoop van Orkun Kökçü niet in zijn geheel geïnvesteerd worden. Ook blijken de extra opbrengsten door deelname aan de Champions League lager dan gedacht. Het hele interview zie je hier.

Overigens was er genoeg te genieten tijdens de open dag. Zo verraste coach Arne Slot met een wel heel bijzondere imitatie

Feyenoord-doelman vertrekt