Locadia schold tijdens revalidatie tegen fysio: "Ik vond dat ik er klaar voor was, zij niet"

Locadia schold tijdens revalidatie tegen fysio: "Ik vond dat ik er klaar voor was, zij niet"

Jürgen Locadia geeft toe dat hij tijdens zijn revalidatieperiode meerdere keren tegen de fysiotherapeuten heeft gescholden. De spits kon het maar niet verkroppen dat hij langs de kant moest staan.

"Ik heb de fysio's ontelbare keren uitgescholden", aldus Locadia tegenover ELF Voetbal Magazine.  "Ontelbare keren zelfs. Ik vond zelf dat ik klaar was om met de groep te trainen. Zij vonden van niet. Toen gaf ik ze de volle lading. Wat ik riep? Teringzooi."

Volgens Locadia reageerden de fysio's wel goed op hem. "Ze lieten me uitrazen. En probeerden me vervolgens te kalmeren. In het begin voelde ik niet echt dat ik stappen maakte. Achteraf bleek dat wel degelijk het geval, alleen waren die stappen heel klein. Het ging me te langzaam."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl