PSV verliest mogelijk aanvaller: 'Miljoenensom genoemd'

PSV raakt aanvaller Hirving Lozano mogelijk kwijt. Hij staat op het punt om zijn carrière voort te zetten in de Major League Soccer (MLS), zo meldt The Athletic. San Diego FC zou vergevorderde gesprekken voeren met de PSV-aanvaller.  

Transfer Lozano naar MLS 

De overgang van Lozano zal mogelijk gaan plaatsvinden tijdens de wintertransferperiode. PSV hoopt naar verluidt op een transfersom van meer dan elf miljoen euro. San Diego FC zal vanaf 2025 in de MLS spelen. De club is momenteel bezig met het samenstellen van hun team. Een deal zou volgens The Athletic snel rond kunnen zijn. Zo hoopt San Diego Lozano vóór eind juni officieel binnen te halen. 

Wintertransfer  

Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zou het gaan om een wintertransfer, omdat San Diego nog niet in de MLS speelt. Dit betekent dat Lozano de eerste helft van het nieuwe seizoen nog voor PSV zou spelen voordat hij in 2025 naar de Verenigde Staten vertrekt. Lozano werd afgelopen zomer nog voor een bedrag van 12 miljoen euro naar Eindhoven gehaald, maar kende een moeizaam seizoen bij PSV. Lees hier alles over de mogelijke zomerse transfers van PSV.

Feyenoord-doelman vertrekt