'MLS-club wil Hirving Lozano weer losweken bij PSV'

LA Galaxy gaat komende zomer wederom een serieuze poging wagen om Hirving Lozano in te lijven. Zo meldt Fabrizio Romano. De club uit Los Angeles probeerde dit afgelopen transferperiode ook al, maar toen wilde Lozano liever terugkeren bij PSV.

De nee die Lozano afgelopen zomer verkocht aan de Amerikanen heeft de club niet afgeschrokken nog eens te hengelen naar de aanvaller. Volgens het Eindhovens Dagblad zal er echter geen vaart zitten achter een eventuele transfer van de Mexicaan. Lozano heeft nog een contract tot 2028 bij PSV en de krant meldt dat hij tot zeker 2025 in Eindhoven zal blijven. De Eindhovenaren betaalden afgelopen zomer vijftien miljoen euro aan Napoli voor de diensten van 'Chucky' Lozano.

Tekst gaat verder onder X-bericht

La Galaxy heeft in de laatste maand een flinke tegenslag moeten verwerken in de aanvallende linie. Javier Hernandez, die voetbalt onder de naam 'Chicharito', heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Daarom zijn de Amerikanen naarstig op zoek naar een vervanger voor de aanvalsleider.

Ook interessant