Geertruida spreekt gerucht tegen: "Irritant, want het klopt niet"

Lutsharel Geertruida heeft in gesprek met het Algemeen Dagblad gesproken over zijn toekomst in Rotterdam-Zuid. Bij Feyenoord groeide hij uit tot steunpilaar, maar er is veel interesse vanuit het buitenland. De Oranje-international spreekt echter ook eerdere berichtgeving tegen.

Lutsharel Geertruida laat zich uit over toekomst bij Feyenoord

Vorig seizoen was de verdediger al bijna contractspeler van RB Leipzig, maar die deal klapte op het allerlaatste moment. Volgens berichtgeving zijn de Duitsers ook deze zomer een serieuze kandidaat om Geertruida vast te leggen. Daarvoor dient echter wel nog een uitgaande transfer plaats te vinden. "Of dit mijn laatste wedstrijd voor Feyenoord was, kan ik nog niet zeggen", zei hij na afloop van de laatste speelronde tegen Excelsior.

Oranje-international ontkent geruchten uit de media

In april van 2023 tekende hij een nieuwe verbintenis bij de stadionclub. Daar zijn een aantal dingen over gezegd en geschreven, die bij Geertruida niet goed zijn gevallen. "Wat ik wel wil zeggen, is dat het onzin is dat ik veel geld zou hebben gevraagd om bij te tekenen. Er wordt helemaal niet meer gesproken over contractverlenging. Dat soort dingen worden dan de media ingeslingerd en dat is irritant, want het klopt niet." Arne Slot is al verkast en mogelijk neemt hij een aantal mensen mee.

Feyenoord-doelman vertrekt