Opmerking Stewart schiet in het verkeerde keelgat: "Hij kan mij bellen in plaats van het via de media te spelen"

Marcel Schäfer, de sportdirecteur van VfL Wolfsburg, is niet blij met de opmerking van Earnest Stewart over een mogelijke transfer van Aster Vranckx. Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV, gaf vrijdag openlijk aan dat Vranckx een van de kandidaten is om Ibrahim Sangaré op te volgen bij PSV. Volgens Schäfer is er echter geen sprake van onderhandelingen over de middenvelder. 

De openlijke vleierij naar Vranckx wordt niet gewaardeerd door de sportdirecteur: "Als Stewart wil informeren naar Aster, dan kan hij mij bellen in plaats van het via de media te spelen." De Duitser geeft aan dat interesse voor een speler geen probleem is, maar dat hij het niet waardeert wanneer dit via media naar buiten wordt gebracht." 

Ook legt Schäfer uit dat er geen sprake is van concrete interesse vanuit PSV. "Wij rekenen op Aster", vertelt hij in een interview met de Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Er zou zelfs niet informeel gesproken zijn over een eventuele transfer. Een uitgaande transfer van de Belg zou schadelijk zijn voor de selectie van Wolfsburg, waar de Duitse club eerder ook al Felix Nmecha verloor aan Borussia Dortmund. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers