Interesse voor Bruma; Turkse clubs willen zich versterken met aanvaller

Bruma, vleugelspeler van PSV, staat opnieuw op het verlanglijstje van een aantal clubs uit Turkije. Dat geeft zijn zaakwaarnemer toe tegenover het Eindhovens Dagblad. PSV hoeft nog niet te vrezen voor een direct vertrek, maar er zijn een aantal clubs die hem volgen.

Er ligt nog geen bod van één van de geïnteresseerde clubs. Welke teams uit de Süper Lig interesse hebben, is niet bekend. De Portugese dribbelaar ligt nog twee jaar vast in Eindhoven en heeft daarom geen haast om te vertrekken. Volgens de regionale krant mag de 27-jarige Bruma vertrekken bij 'een redelijk bod'.

Dit bevestigt zaakwaarnemer Catio Baldé, maar ook hij wil geen uitspraken doen over de clubs die de aanvaller willen toevoegen aan de selectie. "Zolang Bruma contractspeler is van PSV zal hij alles voor de club geven", aldus Baldé. De Eindhovenaren maakten vijftien miljoen euro over voor de linksbuiten, maar tot dusver heeft hij nog geen indruk gemaakt. Na een mislukt debuutseizoen werd hij uitgeleend aan Olympiakos, maar dit seizoen draaide hij volledig mee bij PSV.

Feyenoord-doelman vertrekt