Deze elf namen stuurt Bosz het veld in voor PSV-Dortmund

Peter Bosz heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor PSV tegen Borussia Dortmund dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League. Wat opvalt is dat Jerdy Schouten een linie naar achteren is geschoven.

Dit gaat ten koste van André Ramalho. De Braziliaanse verdediger maakte dit seizoen niet alitjd de beste indruk en wordt nu geslachtofferd op het 'moment suprême'. Doordat Schouten in de defensie start is er een plekje op het middenveld voor Malik Tillmann. De Amerikaan staat samen met Joey Veerman en Isamel Saibari op het Eindhovense middenveld.

Voorin zijn er geen verrassingen bij PSV. Hirving Lozano en Luuk de Jong worden gecomplementeerd door Johan Bakayoko. De Belg moest het duel tegen Heracles nog aan zich voorbij laten gaan, maar is er tegen Dortmund weer bij. 

Bekijk hier de opstelling van PSV!

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl