'Ajax-flop kan voor €50 miljoen naar Engelse topclub!'

Hij vertrok afgelopen zomer voor 9 miljoen euro van Ajax naar Torino en de Italianen lijken daarmee een goede slag te hebben geslagen. Inmiddels staat Perr Schuurs namelijk in de belangstelling van drie Engelse topclubs, zo meldt Tuttosport.

Op de eerste dag van 2018 maakte Ajax bekend dat het Fortuna Sittard 2 miljoen betaalde voor de diensten van Schuurs. De speler maakte dat halve jaar nog wel op huurbasis af in Limburg. In totaal speelde de verdediger dus vier seizoenen voor de Amsterdammers en daarin kwam hij 95 keer in actie. 

Dure fouten

Desondanks was Schuurs niet onomstreden in de ArenA. Hij was vaak het mikpunt van kritiek bij de fans van Ajax. Net als bij Sven Botman lijkt Ajax nu weer een talentvolle verdediger te vroeg verkocht te hebben. Beide jonge Nederlanders staan er nu goed op bij de scouts en zouden zomaar eens binnen de kortste keren bij de Europese topclub kunnen tekenen.

Voor Schuurs lijkt dat deze zomer al te kunnen. De 23-jarige Limburger zou 50 miljoen euro moeten kosten en heeft de keuze tussen drie grote ploegen uit Engeland. Manchester United, Liverpool en Tottenham Hotspur zouden de prestaties van de verdediger nauwlettend volgen. Eerder werd al bekend dat ook Inter en Atletico Madrid interesse hebben in Schuurs.