Sparta Rotterdam pakt drie belangrijke punten tegen Go Ahead Eagles

Sparta Rotterdam heeft drie belangrijke punten gepakt tegen Go Ahead Eagles. In eigen huis won de ploeg van trainer Henk Fräser met 1-0, waardoor het de laatste plaats verlaat.

Het duel kreeg in de eerste minuut al een vervelende wending, toen Tom Beugelsdijk lelijk terecht kwam na een luchtduel met zijn tegenstander. De verdediger bleef roerloos op het veld liggen en na een behandeling van een aantal minuten werd hij van het veld gereden. In de loop van de wedstrijd werd bekend dat Beugelsdijk een hersenschudding heeft opgelopen. Het gaat naar omstandigheden goed met hem.

Nadat de wedstrijd werd hervat bleek Sparta iets beter te zijn dan Go Ahead Eagles. De Rotterdammers kregen meer kansen, maar voor rust vielen er geen goals. Na de rust duurde het minuut 68 tot de score werd geopend. Adil Auassar kopte een voorzet van Vito van Crooy binnen.

Een beslissing leek er te komen van de voet van Mario Engels, die oog in oog met de Go Ahead-doelman verscheen en keurig binnenschoot, maar hij bleek buitenspel te staan. Sparta won de wedstrijd zodoende met 1-0 en klimt daardoor naar plaats 16. Go Ahead Eagles blijft in de middenmoot staan.