Verschrikkelijke beelden bij Sparta-Go Ahead; paniek bij blessure Beugelsdijk

Sparta - Go Ahead Eagles werd zaterdag al vroegtijdig stilgelegd. Tom Beugelsdijk kwam ongelukkig ten val na een luchtduel met Eagles-speler Isac Lidberg. Op het eerste oog zag het er heel ernstig uit. 

Video van het bewuste moment met Beugelsdijk

Op het veld schermden de spelers van beide teams Beugelsdijk af op het moment dat de verdediger op het veld minutenlang behandeld werd. Verzorgers van Sparta en Go Ahead en de toegesnelde EHBO waren ongeveer zes minuten met hem bezig. Daarna werd Beugelsdijk per brancard op een golfkarretje van het veld gereden onder luid applaus van het aanwezige publiek. Onderaan dit bericht de beelden van de trieste aftocht van Beugelsdijk.

Scheidsrechter Richard Martens overlegde kort met aanvoerders Adil Auassar en Bas Kuipers voordat de wedstrijd hervat werd met Bart Vriends als vervanger van Beugelsdijk. 

Update 16:53 uur... Het lijkt goed te gaan met Beugelsdijk

Beugelsdijk heeft een hersenschuddening opgelopen, bevestigde Sparta aan RTV Rijnmond. Naar omstandigheden gaat het goed met de speler. 

Daarvoor zat de schrik er goed in...

Sparta-trainer Henk Fraser over de harde val van Tom Beugelsdijk

Na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-0) ging het zaterdag vooral over de uitgevallen Tom Beugelsdijk, die een hersenschudding had opgelopen. Sparta-trainer Henk Fraser stond geschrokken langs de kant en was tijdens de wedstrijd met zijn gedachten bij de centrale verdediger.

Feyenoord-doelman vertrekt