Szczesny gespot met sigaret: "Dat gedrag is vele malen erger"

Wojciech Szczesny houdt de gemoederen momenteel flink bezig. De Poolse doelman is in aanloop naar de cruciale EK-wedstrijd tegen Zweden betrapt met een sigaret tussen zijn lippen.

De foto van de rokende Szczesny verscheen afgelopen week in The Sun. Toen Polen op weg ging naar Sevilla voor het groepsduel met Spanje, stond de 31-jarige doelman van Juventus te paffen.

Wojciech Szczesny met een sigaret (TEKST GAAT VERDER ONDER DE TWEET)

'Vele malen erger'

Paulo Sousa neemt Szczesny niets kwalijk en heeft geen goed woord over voor de pers. "Ik vind het veel erger dat paparazzi spelers op zulke dingen proberen te betrappen. Het is slecht voor jeugdige voetballers om zulke foto's te zien".

"We hebben de verantwoordelijkheid om onze kinderen op te voeden. Het gedrag van de paparazzi is vele malen erger dan het feit dat iemand een sigaret opsteekt", aldus de bondscoach van het Pools voetbalelftal.

Stand van zaken

Hekkensluiter Polen neemt het woensdagavond om 18.00 uur op tegen Zweden, dat momenteel aan de leiding gaat in poule E. Het andere groepsduel gaat tussen nummer twee Slowakije en nummer drie Spanje.

Wojciech Szczesny Polen sigaret roken

Feyenoord-doelman vertrekt