'Fikse concurrentiestrijd gaande in strijd om handtekening Feyenoord-target'

Keito Nakamura moet de volgende aanwinst van Feyenoord worden, maar dan moeten de Rotterdammers wel een beter aanbod gaan doen dan de concurrentie. Het Laatste Nieuws maakt melding van interesse uit België, Duitsland en ook concurrent PSV duikt weer op.

De Japanner speelde dit seizoen in Oostenrijk bij LASK Linz en stond in januari al op het randje van een overstap, maar dat werd uiteindelijk niet definitief. Dat was destijds naar Racing Genk, de ploeg die nog steeds hengelt naar de handtekening van Nakamura. Feyenoord heeft volgens het medium ook een goede kans op het aantrekken van de vleugelaanvaller.

Er zijn nog twee partijen op de markt, namelijk Eintracht Frankfurt en PSV, maar zij zijn nog niet concreet geworden. De Rotterdammers willen absoluut een linksbuiten halen deze zomer, omdat de gehuurde Oussama Idrissi definitief niet terug gaat keren. Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouda is de komst van Ricardo Pepi een hele moeizame en zal er op korte termijn geen akkoord komen met FC Augsburg.

Ook interessant