Leedvermaak en ergernis-tweets: Dat #WeTheWave is vooral een lekkende keukenkraan

Nederland speelde woensdagavond de oefeninterland tegen Schotland en speelde met 2-2 gelijk, na tot twee keer toe een achterstand. De aanloop naar EURO 2020 zorgt voor niet veel vertrouwen bij de Oranje-fans. Een wedstrijdverslag, met voor- en nabeschouwing aan de hand van een aantal humoristische tweets. Het enige waar we om konden lachen..

22:37 uur: Oranje speelt met 2-2 gelijk tegen Schotland en het analyseren en discussiëren kan beginnen. Over de spelers, en wat Jordan Michielse betreft ook over de bondscoach. 

22:31 uur: Memphis Depay voorkomt een absolute blamage door tegen het gehavende Schotland de 2-2 te scoren. Frank de Boer is opgelucht, ziet. F. Jacobse op twitter.

22.14 uur: Dat #WeTheWave blijkt vooralsnog niet veel meer dan een lekkende keukenkraan. Sander van Barneveld is - net als veel Nederlanders - niet onder de indruk van Oranje.

22:13 uur: Zo ziet het tactisch plan van Frank de Boer eruit, twittert Henk de Bot

22:06 uur: Schotland dat nooit scoort, scoort de tweede van de avond tegen Oranje; 1-2. Het Oranje-gevoel is bij sommige mensen al weg.. Nog voordat het EK is gestart...

22:02 uur: NOS-commentator Frank Snoeks over een kunstschilder die naar Nederland-Schotland kijkt. 

21:10 uur: 1-1 bij rust, maar toch.. De kritiek op Frank de Boer heeft alweer de kop opgestoken..

20: 55 Het C-team van Schotland komt op een 0-1 voorsprong tegen Oranje...

20:25 uur: Waarom Frank de Boer Wijnaldum en Frenkie de Jong al na een half uur wisselt? Dit is zijn uitleg.

20:20 uur: Vooruitblikken bij de NOS op Nederland-Schotland is tegelijkertijd een soort van bingo voor twitteraar Marco Staal.

19:55 uur: Frank de Boer gaat met Oranje in een 5-3-2 opstelling spelen tegen Schotland en dat roept vragen op.

19:26 uur: Een schots grapje van Peter-Paul Timp.

19:21 uur: Dit keer geen kekke KNVB-filmpjes om de opstelling aan te kondigen

19:20 uur: Maar wel ging de KNVB de fout in met de opstelling.. Niet Stekelenburg, maar toch Krul begint in de basis. De vraag is of Frank de Boer Stelenburg een appje heeft gestuurd...

20:20 De voorbeschouwing is altijd het leukst