'Ricardo Kishna keert terug in de Eredivisie'

'Ricardo Kishna keert terug in de Eredivisie'

Er staat ons in de late uurtjes van de Deadline Day mogelijk nog een verrassende transfer te wachten. Oud-Ajacied Ricardo Kishna lijkt namelijk op weg naar ADO Den Haag. Kishna werd de tweede helft van vorig seizoen al verhuurd aan OSC Lille en de aanvaller zal ook dit seizoen het shirt van zijn werkgever Lazio Roma niet gaan dragen. Dit zou de 22-jarige speler namelijk bevestigd hebben aan De Telegraaf. 

Terugkeer in Eredivisie
De geboren Hagenaar keert weer terug in de Eredivisie, waar hij eerder in dienst van Ajax tot 6 doelpunten in 34 wedstrijden kwam. In 2015 volgde voor drie miljoen euro een overstap naar Lazio, maar Kishna slaagde er in de Italiaanse hoofdstad nooit in om uit te groeien tot een vaste kracht. Met zijn periode in Den Haag begint hij aan zijn tweede uitleenbeurt.

Kishna negende aanwinst
Kishna is na Björn Johnsen, Erik Falkenburg, Nick Kuipers, Nasser El Khayati, Elson Hooi, Lex Immers, Melvyn Lorenzen, Indy Groothuizen en Bas Kuipers de negende aanwinst voor de club uit de Hofstad.

​Reactie trainer Alfons Groenendijk
​Inmiddeld heeft ook ADO trainer Alfons Groenendijk gereageerd op het nieuws: ''Ik heb een leuke tijd met hem gehad bij Jong Ajax. Dat kan een voordeel zijn," citeert het Algemeen Dagblad de coach. "Ik dacht eerst aan een grap. Ik kon dat maar op één manier checken en dat was hem bellen. Kishna is een speler van de categorie waar je normaal gesproken niet aan denkt." Het is nog wel de vraag of Kishna financieel gezien ook haalbaar is voor ADO.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers