Noppert wijst eerste bod Heerenveen af: "Op een leeftijd dat ik een stap wil maken"

Andries Noppert is nog altijd tevreden bij Heerenveen. De keeper heeft het naar zijn zin in Friesland, maar weet ook dat hij 'op een leeftijd is waarop je een keer wat anders wil'. Het eerste contractaanbod van Heerenveen heeft hij van tafel geveegd, zo blijkt tijdens een interview met ESPN.

Niet verbaasd

Noppert speelde zichzelf op het WK in Qatar in de kijker, maar zijn goede prestaties hebben nog geen transfer opgeleverd. "Ik ben zeker niet verbaasd dat ik nog speler van Heerenveen ben", laat hij voor de camera van ESPN weten. "Ik heb hier nog een contract en we zijn ook in gesprek over een nieuw contract. De eerste aanbieding is geweest, we hebben het er nu over en zijn bezig met een nieuwe aanbieding."

Nieuwe zaakwaarnemer

"Ik ben gewisseld van zaakwaarnemer, zoals ik eerder al heb aangegeven, en dat heeft ontiegelijk lang geduurd. Nu moeten we kijken wat het beste voor mij en de club is", vervolgt Noppert, die vervolgens wel zegt dat dit niet betekent dat hij sowieso vertrekt. "Ik maak een keuze op basis van gevoel en vertrouwen. Ik ben ook op een leeftijd dat ik een keer wat anders wil. Dit kwam gewoon op mijn pad en mijn gevoel zei dat ik het moest doen."

"Dat wil niet meteen zeggen dat je zoekt naar een transfer. Ik heb ook het een en ander gelezen, maar niet alles is altijd waar, ook al denkt bijna heel Nederland van wel. Ik heb ook ambities en ik denk dat iedereen wel een stap wil maken. Als dat mogelijk is, ben ik de laatste die 'nee' zegt. Maar zolang ik hier speler ben, draag ik dit shirt met trots. Want ik ben hier supergelukkig", besluit Noppert.

Feyenoord-doelman vertrekt