Weet Ajax eindelijk weer eens te winnen in een duel met FC Volendam? Zet in en win!

Ajax trapt donderdagavond om 21:00 uur af tegen FC Volendam. In eigen huis hoopt Ajax eindelijk weer eens te kunnen winnen en het gat met koploper Feyenoord te verkleinen. Weet de club uit Amsterdam FC Volendam de baas te zijn, of zorgt de uitspelende club voor een stunt? Jack’s Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Ajax wil scoren

Ajax wist van haar laatste vijf duels in de Eredivisie geen enkele te winnen. Trainer Alfred Schreuder zit op de wip en kan zichzelf redden door eindelijk weer eens een overwinning te pakken in de Eredivisie. Ajax zal gretig aan de wedstrijd beginnen en hopen meerdere keren het net te vinden tegen de huidige nummer 17 van de Eredivisie. Weet Ajax meer dan 3.5 doelpunten te maken tegen FC Volendam?

Ajax scoort meer dan 3.5 doelpunten (1.94)

Opnieuw een doelpuntenfestijn?

In het eerdere treffen tussen de twee dit seizoen wisten beide voor een vermakelijk duel te zorgen. Ajax trok met een 2-4 overwinning weliswaar aan het langste eind, maar de fans van FC Volendam konden zeker niet ontevreden zijn. Weten Ajax en FC Volendam opnieuw voor een doelpuntenregen te zorgen?

Er vallen meer dan 4.5 doelpunten tijdens Ajax – FC Volendam (2.10)

Zorgt FC Volendam voor een stunt?

FC Volendam vertrekt naar Amsterdam als de grote underdog, maar kan mogelijk profiteren van de slechte vorm van Ajax. De club staat één na laatste in de competitie, maar wist in haar laatste drie wedstrijden wel twee keer te winnen, en daarmee meer dan Ajax. Weet FC Volendam Ajax op een gelijkspel te houden, of zelfs te verslaan?

FC Volendam speelt gelijk of wint van Ajax (6.75)