'Ook Italiaanse interesse in begeerde Pedersen'

Naast VfL Wolfsburg heeft nu ook het Italiaanse Torino zijn interesse getoond in Feyenoord-back Marcus Pedersen. De Noor wordt door veel clubs gevolgd, maar de Italiaanse subtopper is het meest concreet, zo meldt 1908.nl.

Torino lijkt Wilfried Singo te verliezen aan AC Milan en dus moet er een nieuwe rechtsback naar Turijn komen. De Italianen zien in Pedersen een geschikte opvolger. Wolfsburg leek op poleposition te liggen voor de 22-jarige Noor, maar Torino lijkt nu snel om de tafel te willen gaan met Feyenoord.

Voor een eventuele opvolger van Pedersen leek Joshua Brenet van FC Twente in beeld, maar dit lijkt er niet meer van te komen. De oud-speler van PSV zou maandag in het buitenland zijn geweest om een transfer af te ronden. Killian Sardella lijkt daarom de meest concrete opvolger van Pedersen.

Pedersen speelde in totaal 87 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin kwam hij één keer tot scoren en gaf hij zeven assists. Dat ene doelpunt was wel een hele belangrijke. In de laatste minuut van de topper tegen AZ schoot Pedersen de bal prachtig binnen en hij bezorgde zijn ploeg zo de drie punten.

Ook interessant