Te Kloese over drukke weken: "Ben de afgelopen maanden gebombardeerd met van alles en nog wat"

Dennis te Kloese heeft door het aantrekken van twee nieuwe collega's de structuur binnen Feyenoord helemaal op orde en is daar enorm blij mee. Hij is per direct niet alleen meer de algemeen directeur van de club, maar ook technisch directeur. 

In een uitgebreid interview met Voetbal International vertelt de beleidsman over de veranderingen binnen de stadionclub en over de nieuwe manier van handelen. "De internationale tak Global Football, met als onderdeel ook FC Dordrecht, staat onder leiding van Mark Ruijl. Hij was hoofd scouting. Ook Bernard Schuiteman gaat daar werken, net zoals Gido Vader. De andere tak is de academie, de jeugdscouting, de scouting. Christos Akkas krijgt de kans door te groeien na het vertrek van Ruijl en Schuiteman. We zullen de scouting aanvullen."

"Ik ben de afgelopen maanden gebombardeerd met van alles en nog wat. Met deze nieuwe structuur creëren we duidelijkheid. Alles is gekaderd, iedereen kent en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Het is een overzichtelijk verhaal. Ik ben nu niet meer bezig met én Japan én de jeugdscouting én de opleiding. Zij hebben nu hun eigen aanspreekpunt. Ik denk dat Feyenoord in deze structuur veel beter is voorbereid op de toekomst", aldus Te Kloese.

Slot blijft bij Feyenoord

Hij noemt het aanblijven van Arne Slot 'het beste nieuws van de zomer' en is van mening dat zijn beslissing heeft bijgedragen aan de nieuwe structuur. "Je ziet nu om je heen hoe moeilijk het is een goede hoofdtrainer te vinden en wat voor veranderingen dat allemaal met zich meebrengt. Dat was het voor ons ook geweest, want wij willen niet meer af van de manier zoals we de laatste twee jaar spelen. Nou, vind daar maar een trainer bij. Nu houden we de coach die dit allemaal in gang heeft gezet."

"Er zijn al heel weinig trainers die er dezelfde visie op nahouden als Slot, maar er is niemand met hetzelfde talent en dezelfde kwaliteiten. Arne is dus natúúrlijk een belangrijk onderdeel in de nieuwe structuur en ook een van de redenen dat we het op deze manier gaan doen", besluit de technisch én algemeen directeur van Feyenoord.

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt