'Aanvullende salariseisen Szymanski komen als donderslag bij heldere hemel aan bij Feyenoord'

Een nieuwe huurovereenkomst tussen Feyenoord en Dinamo Moskou voor Szymanski komt in gevaar. 1908 meldt maandag dat het management van de Pools international flinke aanvullende eisen heeft verbonden aan een nieuwe overeenkomst, waardoor de Rotterdammers twijfelen over het contract.

Persoonlijk akkoord

Feyenoord en Szymanski hebben naar verluidt al een poosje een persoonlijk akkoord. De club en de speler willen nog een seizoen met elkaar door. Afgelopen seizoen was de linkspoot goed voor 10 goals en 7 assists in 40 wedstrijden. De international schijnt ook goed in de groep te vallen en overweg te kunnen met Arne Slot. De oefenmeester wil hem graag nog een jaar in Rotterdam hebben.

Zaakwaarnemer wil hoger salaris

De zaakwaarnemer van Szymanski vindt dat zijn cliënt een jaarsalaris van ruim twee miljoen euro moet krijgen bij Feyenoord. 'Deze aanvullende eisen zijn als donderslag bij heldere hemel aangekomen voor de club', aldus 1908, dat daarmee doelt op de reactie van Feyenoord. De Rotterdammers vinden een dergelijk salaris 'té gortig', zo is te lezen op 1908.nl.

Eventueel op zoek naar nieuwe optie

Door de te hoge salariseisen van kamp-Szymanski wil Feyenoord op zoek naar een ander alternatief. De Rotterdammers hebben volgens 1908 hun oog laten vallen op Dinamo Zagreb-speler Luka Ivanusec.

Mocht het management van Szymanski uiteindelijk alsnog bijdraaien, dan blijft de Pools international de droomkandidaat voor de Rotterdammers. Komende zaterdag sluiten de Feyenoord-internationals aan. 'De kans dat Szymański daar niet toe behoort, neemt met de dag toe — al wordt er niets uitgesloten', besluit 1908. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers