PSV werkt aan volgend seizoen en wil Van Ginkel nog een jaar huren

PSV werkt aan volgend seizoen en wil Van Ginkel nog een jaar huren

PSV is al bezig met het samenstellen van het elftal voor na de zomer en de club gaat proberen Marco van Ginkel nog een jaar van Chelsea te huren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV probeerde de middenvelder afgelopen zomer ook al te huren, maar die deal kon destijds niet doorgaan wegens een blessure van Van Ginkel. Vanaf de winterstop speelt hij alsnog op huurbasis in Eindhoven, net als vorig seizoen. Of Van Ginkel zelf bereid is nog een jaar in Eindhoven te spelen, is niet duidelijk. Mogelijk geeft het spelen van Champions League de doorslag, maar daarvoor moet nummer drie PSV nog minimaal één plek stijgen op de ranglijst.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl