Southampton aast op handtekening Gakpo en meldt zich met miljoenenbod

Niet Manchester United, maar Southampton zou zo maar eens de nieuwe werkgever van Cody Gakpo kunnen worden. De Engelse club gaat zich volgens het Eindhovens Dagblad melden bij PSV met een bod van 35 tot 40 miljoen euro voor de 23-jarige aanvaller.

Manchester United leek lang de nieuwe werkgever te gaan worden voor Gakpo, zo zou de speler al tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen met de club. Echter is de interesse volgens diverse Engelse bronnen afgekoeld en lijkt het aantrekken van een extra aanvaller, na de komst van Antony, zeer onwaarschijnlijk. Southampton zou haar kans nu hebben gezien en wil Gakpo graag aan zich binden.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl