PSV ziet nieuw obstakel opkomen na akkoord met Aston Villa: 'Salaris El Ghazi te hoog'

PSV kan de salariseis van Anwar el Ghazi nog niet garanderen, dat schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op Twitter. De Eindhovenaren bereikten eerder deze zondag een akkoord met Aston Villa over een transfersom van 2,5 miljoen euro, waarna de transfer snel afgerond zou kunnen worden. Nu verschijnt er toch een kink in de kabel.

PSV hoopt dat Aston Villa of El Ghazi zelf 'water bij de wijn doet'. Zo kan het alsnog tot een akkoord komen, wat op dit moment nog niet mogelijk is. Zolang er nog geen compromis is gevonden, kan PSV de 27-jarige buitenspeler niet defnitief inlijven.

Een stap naar PSV zou een einde zijn aan een Engeland-hoofdstuk met pieken en dalen voor El Ghazi. De oud-Ajacied speelt sinds 2019 bij Aston Villa, The Villans legden destijds negen miljoen euro neer bij Lille voor de diensten van de aanvaller. In Engeland schoot El Ghazi uit de startblokken, maar inmiddels is hij zijn plek bij Villa kwijtgeraakt. Vorig seizoen werd El Ghazi verhuurd aan Everton, waar hij slechts twee keer in actie kwam. Deze zomer mocht El Ghazi op zoek naar een nieuwe club, met PSV biedt zich mogelijk een goede oplossing aan voor de speler.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers