'Wieffer speelt zich in de kijker bij AC Milan'

AC Milan houdt de ontwikkeling van Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer nauwlettend in de gaten, zo meldt journalist Marco Conterio op zijn Twitter-account. Het naderende vertrek van sterkhouder Sandro Tonali zorgt voor een gat in de selectie en de Oranje-international is één van de opties.

De Italiaan lijkt op korte termijn gepresenteerd te worden bij Newcastle United, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. Daar is een bedrag van zo'n zeventig miljoen bij betrokken en dat betekent dat er een aardig budget vrij gaat komen voor een opvolger en daaronder valt ook de Feyenoorder. Er is nog geen sprake van concrete interesse en actie vanuit de Italiaanse stad.

De entourage van de 23-jarige middenvelder is al wél gecontacteerd door AC Milan. Zij willen graag weten wat een mogelijke transfer moet gaan kosten. Eerder bevestigde Igor Paixão in eigen land dat dezelfde Serie A-club interesse in hem heeft. Wieffer beschikt nog over een contract tot medio 2027 in Rotterdam-Zuid en de komst van Ramiz Zerrouki lijkt geen invloed te hebben op zijn basisplaats onder leiding van Arne Slot.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers