Steijn vertrouwt op Mislintat: "Het ziet er goed uit, maar er is nog steeds geen handtekening gezet"

Maurice Steijn heeft zich na afloop van het verloren oefenduel tegen Borussia Dortmund (3-1) uitgelaten over de gesprekken tussen Ajax en Dinamo Zagreb om een deal te sluiten over Josip Sutalo. De oefenmeester legt zijn lot in de handen van collega Sven Mislintat.

De Duitser reisde vorige week af naar Zagreb om daar een positieve ontwikkeling aan de onderhandelingen te geven, maar dat bezoek liep op niets uit. Inmiddels zijn er ook twee andere clubs met interesse en dat betekent dat de vraagprijs van de Kroaten steeds hoger zal worden. "Sven is in Kroatië geweest om te onderhandelen met Zagreb om die speler los te weken. Dat is op die dag in ieder geval niet gelukt", aldus Steijn in gesprek met Voetbal International.

Desondanks is er volgens de trainer geen reden tot paniek en lijken de Amsterdammers de beste papieren te hebben voor een akkoord. "Het ziet er goed uit, maar er is nog steeds geen handtekening gezet. Dat maakt het lastig. We hebben ons erin vastgebeten. De speler wil wel, maar de speler is niet de enige partij in deze. De speler wil naar Ajax, anders had hij drie weken geleden al gezegd: ik ga op een andere aanbieding in", besluit hij. Dinamo Zagreb mikt op zo'n 25 miljoen euro.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers