BIZAR! Sterling maakte winnende goal in 96e minuut en krijgt 2e geel voor 'juichen' #boumci

Raheem Sterling maakte zaterdagmiddag de winnende goal bij Bournemouth - Manchester City: 1-2. De aanvaller van de bezoekers schoot zelfs ná de blessuretijd - in de 97e (!) minuut - raak en vierde zijn goal uitbundig met het publiek. Voor dat laatste kreeg de Engelsman zijn tweede gele kaart. Een krankzinnige slotfase, maar de punten gaan mee naar Manchester.

De 1-2 van Sterling:

Even daarna, tweede geel...

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE TOPIC PREMIER LEAGUE ZATERDAG’

VIDEOGOAL: Manchester United - Leicester City 2-0 (Fellaini)

Wie hebben we daar... Usain Bolt aandachtig toeschouwer bij Manchester United - Leicester City

De Boer na blamage tegen Swansea: "Instelling moet veranderen"

Slaat Agüero een steward?! Aangifte tegen City-spits gedaan

OEI! De Boer in problemen, Swansea-aanvaller Abraham schiet binnen

COMPLEET GESTOORD: Watford-verdediger schopt Brighton-speler bijna invalide, criminele actie!

Wereldpass! David Silva zet Gabriel Silva met schitterende steekbal vrij: 1-1 #boumci

WOW! Wat een héérlijk doelpunt van Bournemouth-speler in duel met Manchester City