'Manchester United legt nieuw bod neer bij Ajax-directie voor Antony'

Manchester United heeft zich in Amsterdam gemeld met een vernieuwd bod voor Antony. De Braziliaan speelde vorige week al niet mee met Ajax, want hij wil zelf niets liever dan vertrekken. Volgens De Telegraaf heeft de werkgever van Erik ten Hag een bod van negentig miljoen euro gedaan.

Het is onbekend of dit bedrag inclusief of exclusief bonussen is. Of dit bedrag voldoet aan de wensen van de Amsterdammers is onbekend, want trainer Alfred Schreuder is nog steeds van maning dat de international niet te koop is. Het schijnt dat de dribbelaar bij de directie heeft aangeklopt om in te grijpen als Hamstra en Huntelaar dwarsliggen bij een eventuele overstap.

De technisch directeuren van Ajax zijn vooralsnog volhardend en niet van plan om mee te gaan in een overeenkomst, tot grote irritatie van hoofdrolspeler Antony. De Amsterdammers nemen echter wel een risico met deze houding, want er zijn geen garanties dat er in de volgende transferperiode opnieuw een dergelijk bod komt. Ajax wil niet meewerken aan de transfer, omdat er nog geen opvolger is.

Opvolger Antony

Hakim Ziyech werd eerder al gelinkt aan de landskampioen, maar die deal lijkt van de baan. De Amsterdammers denken aan een huurconstructie, maar de rechtsbuiten wil een overstap maken voor een aantal jaar. Justin Kluivert en Anwar El Ghazi worden nu genoemd als eventuele kandidaten, maar hoe concreet dat is, is tot dusver onbekend.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl