'Ajax zoekt naar opvolger Antony, PSV-target én oude bekende op de radar'

Anwar El Ghazi staat niet alleen in de belangstelling van PSV, maar ook de Amsterdammers hebben interesse. Dat meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren willen de vleugelaanvaller transfervrij overnemen, maar daar wil Aston Villa niet aan meewerken.

De directie van PSV is druk in onderhandeling met de Premier League-club, maar krijgt vooralsnog geen gehoor. Aston Villa haalde de Nederlander in 2019 naar Birmingham voor negen miljoen euro, maar is nooit echt uitgegroeid tot sterspeler binnen de selectie. Volgens bronnen heeft El Ghazi wel oren naar een transfer, want hij is bij The Villans onderdeel van 'Plan B'. Vorig seizoen werd de dribbelaar uitgeleend aan Everton, maar ook dat werd geen succes.

Chef sport van De Telegraaf, Marcel van der Kraan, laat weten dat ook Ajax de speler noemt als mogelijke opvolger van Antony. In eerste instantie leek Hakim Ziyech terug te keren naar de landskampioen, maar dat lijkt inmiddels alweer van de baan. "Dan hoor je de naam van Justin Kluivert. PSV heeft zich gemeld voor Anwar El Ghazi, die naam zingt ook rond in Amsterdam, maar dat is geen Ziyech", aldus Van der Kraan in een podcast.

PSV is nog steeds actief op de transfermarkt, want met de twijfelende Cody Gakpo en langdurig geblesseerde Noni Madueke is de spoeling in de voorhoede erg dun. In het Champions League-duel tegen Rangers FC liep Luuk de Jong ook een blessure op en dat zorgt dat de nood alleen maar hoger is geworden.

Ook interessant