Alles over Ilias Sebaoui: Feyenoord-huurling speelt zich in de kijker

Ilias Sebaoui kent een sterk seizoen bij FC Dordrecht. De speler van Feyenoord werd afgelopen zomer bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie gestald en het bleek een goede keuze. Feyenoord gaat zijn contract volgens 1908.nl met een seizoen verlengen, terwijl er meerdere Eredivisie-clubs op de handtekening van Sebaoui azen.

Geboorteplaats en debuut Sebaoui 

Ilias Sebaoui werd op 4 oktober 2001 in Antwerpen, België geboren. Na zes jaar in de jeugdopleiding gezeten te hebben, maakte de linksbuiten op 27 oktober 2021 zijn officiële debuut in het eerste elftal van Beerschot VA. Na 41 duels met daarin vier doelpunten en één assist, pikte Feyenoord de jeugdinternational van Marokko in de zomer van 2023 op, om hem vervolgens voor één seizoen aan FC Dordrecht te verhuren. 

Ilias Sebaoui bij FC Dordrecht 

Bij FC Dordrecht staat de teller voor Sebaoui na 34 wedstrijden op 10 doelpunten en 7 assists. Mede dankzij zijn goede spel, staat FC Dordrecht op een knappe vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie en mag er met de play-offs op komst, stiekem gehoopt worden op promotie naar de Eredivisie.

(Tekst gaat verder onder de video)

‘Eredivisie-clubs azen op Sebaoui’ 

Sebaoui geniet volgens 19808.nl interesse van meerdere Eredivisie-clubs en een uitgaande transfer is niet uitgesloten. Hij sprak eerder met RTV Rijnmond over zijn contact met Feyenoord. “Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren.”

Contract Sebaoui bij Feyenoord en martkwaarde 

Het contract van Ilias Sebaoui bij Feyenoord zal tot medio 2026 verlengd worden. Zijn huidige marktwaarde ligt volgens Transfermarkt op zo’n 500 duizend euro.

Alle (mogelijke) transfers van Feyenoord

Ilias Sebaoui is terug te vinden in het overzicht van alle (mogelijke) transfers in de zomerse transfermarkt van Feyenoord.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt