PSV wint moeizaam en pakt eerste prijs: Pepi de held

De wedstrijd tussen PSV en FC Eindhoven stond weer op het programma. Er wordt gespeeld om de prachtige Lichtstadbokaal. De Amerikaanse held Ricardo Pepi wist een strafschoppenreeks te voorkomen door een winnende treffer in blessuretijd.

De fans zaten er klaar voor. Zo ook deze kat.

PSV wint moeizaam: Pepi de held

Om 19.30 uur werd er afgetrapt in het Philips Stadion. De wedstrijd begon rustig. Na een half uur kwam PSV op een 1-0 voorsprong door Ricardo Pepi. De Amerikaan kon de bal zo binnenlopen.

PSV kon niet heel lang genieten van de voorsprong. Sven Blummel legde zes minuten later de 1-1 binnen. In een een-op-een wist wederom Pepi knap de bal binnen te werken.

Maar toen kreeg FC Eindhoven een penalty. Achter de bal stond Ozan Kökçu (broer van). De bal vloog er net in en FC Eindhoven stond op voorsprong. Ze hielden het lang vol, maar in de 92ste minuut ging het toch fout. Ditmaal kreeg PSV een penalty. Pepi stond klaar om zijn derde te maken en dat deed hij ook. PSV wint de Lichtstadderby met 3-2.