VI: geen kruisbandblessure voor Godts

Mika Godts heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch (3-3) een hamstringblessure opgelopen, meldt Voetbal International. In eerste instantie werd gevreesd voor een zware knieblessure.

In de blessuretijd van het duel in De Vliert ging het helemaal mis voor Godts, die een paar minuten daarvoor vanaf de strafschopstip de eindstand had bepaald. De achttienjarige Belg ging zonder tegenstander in de buurt plotseling naar het kunstgras, waarna hij lag te kermen van de pijn. Even later moest hij per brancard van het veld.

VI brengt een dag later relatief goed nieuws naar buiten. Naar verluidt kampt Godts met hamstringproblemen. Daar staat een kortere revalidatie voor dan bij een knieblessure. Volgens VI is het nog onbekend wanneer de talentvolle aanvaller, die begin dit jaar overkwam van KRC Genk en al enkele wedstrijden met Ajax 1 mocht meedoen, weer terugkeert.