Jose Mourinho steekt stokje voor transferstunt FC Utrecht

Jose Mourinho steekt stokje voor transferstunt FC Utrecht

Gisteren leek FC Utrecht een sensationele slag te slaan op de transfermarkt, het was namelijk dichtbij het aantrekken van Manchester United middenvelder Andreas Pereira. Echter meldt de Telegraaf dat het talent niet verhuurd mag worden.

Manager José Mourinho wil de 21-jarige oud PSV-er namelijk voorlopig bij de selectie houden. Eerder probeerde het Spaanse Valencia Pereira al te huren, maar werd het de deur gewezen. FC Utrecht en Manchester United zijn nog wel in gesprek over de huur van een andere middenvelder.

Meerdere kandidaten zijn besproken, maar op dit moment lijkt Matty Willock de meest reële kandidaat, meldt De Telegraaf. De jeugdinternational van Engeland geldt als een van de grootste talenten in het tweede team van Manchester United en speelde eerder in de jeugd van Arsenal. FC Utrecht is nog op zoek naar een middenvelder omdat het nog onzeker is of Yassine Ayoub in de Domstad blijft. Het contract van de middenvelder loopt na dit seizoen af en hij heeft reeds aangegeven een transfer te willen maken.

Feyenoord-doelman vertrekt