Ajax-fan André Hazes is woest op Wilfred Genee en stuurt live op de radio een boze mail

André Hazes stuurde dinsdagmiddag in de radio-uitzending van Veronica Inside een boos mailtje naar Wilfred Genee, waarin de zanger verklaarde donderdag niet te komen optreden in de show en schreef zelfs nooit meer met Genee te willen werken.

Genee wist niet wat hem overkwam toen sidekick Rick Romijn de boze mail voorlas. De presentator legt uit dat hij ooit kritiek had op het feit dat Hazes een nummer van zijn vader zong, terwijl Genee hem nog wat jong vond voor de teksten die daar in terugkwamen. "Zoals bekend heeft Wilfred zich in het verleden erg negatief uitgelaten over mij en dan met name over mijn vertolking van Ik leef mijn eigen leven. Wilfred is op de hoogte dat ik nooit meer met hem wil samenwerken. Het is dan ook vreemd dat hij dat alsnog probeert in te plannen", schreef Hazes, die daarmee direct cancelde dat hij donderdag in de show aanwezig zou zijn.

Genee stomverbaasd

Genee begreep niet waar de woede van Hazes precies vandaag kwam. "Hij heeft ooit een keer bij VI Oranje Blijft Thuis gezeten. Toen was hij beledigd dat we hem geen vragen over voetbal hebben gesteld. Ik heb ooit in een interview gezegd dat ik het jammer vind dat hij dat nummer zingt: Ik leef mijn leven zoals ik dat wil. Omdat ik vind dat hij dat nummer nooit kan zingen omdat hij nog zo jong is. Daarna heb ik hem nooit meer gesproken. Twee jaar geleden heb ik hem een mailtje gestuurd: ik begrijp dat je boos op me was, misschien verstandig dat wij een keertje contact hebben, dit is mijn nummer. Nooit meer wat van gehoord. Het is gewoon mijn mening, waar gaat het over? Als je er zo boos over bent, kun je er toch gewoon over praten?", verbaasde de presentator zich.

Beluister het fragment hier terug:

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers