'Anderlecht en Eintracht Frankfurt tonen interesse in Hansen'

Sontje Hansen staat nadrukkelijk in de belangstelling van Anderlecht en Eintracht Frankfurt, meldt Voetbal International. Ajax hoopt echter snel het contract van de twintigjarige vleugelaanvaller te verlengen.

Beide clubs hebben zich officieel gemeld bij het management van Hansen. Ajax is op de hoogte van de interesse uit België en Duitsland en wil daarom vaart maken met de contractonderhandelingen. De aanvaller beschikt nog over een éénjarig contract in Amsterdam.

Hansen hoopt zijn kans te grijpen als Antony naar Manchester United verkast. "Antony is natuurlijk nog niet vertrokken, maar stiekem hoop ik wel dat hij vertrekt. Als hij blijft is dat natuurlijk fantastisch voor Ajax, maar ik heb ook wel laten zien dat ik goed kan voetballen", aldus de rechtsbuiten voor de camera van ESPN.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl