Cambuur-fans niet naar Amsterdam: "Onnodig vijandig optreden"

De supportersverenigingen van SC Cambuur zijn tot het besluit gekomen om het uitduel tegen Ajax, dat plaatsvindt op zaterdag 3 september, te boycotten. Zowel de club als de fans zijn niet te spreken over het 'vijandige' ontvangst van de beveiliging en politie van Amsterdam tijdens eerdere ontmoetingen tussen de clubs.

Op de clubsite steekt algemeen directeur Ard de Graaf de hand in eigen boezem, wanneer hij begint over de laatste edities die volgens hem geen voetbalfeest waren: "Het wangedrag van enkele individuen aan onze eigen zijde is onacceptabel", stelt de bestuurder. Volgens de Friese club trad de beveiliging en Amsterdamse politie bij eerdere duels in de Arena onnodig vijandig en ontregeld op. Het is daarom ook dat er geen volwassen supporters af zullen reizen naar Amsterdam: "Dat betreuren wij overigens ten zeer, in het bijzonder voor de spelers en staf, die alle steun verdienen", aldus De Graaf. Cambuur nodigt kinderen uit gezinnen in Leeuwarden en omstreken op om het Eredivisie-duel in het uitvak in Amsterdam bij te wonen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl