APART! Cristiano Ronaldo brak met zaakwaarnemer nadat deze vreemde eis niet kon waarmaken!

Cristiano Ronald was de laatste weken van 2022 onderwerp van gesprek. De Portugees maakte zich in Manchester onmogelijk na een interview met Piers Morgan, raakte zijn basisplaats kwijt tijdens het WK bij Portugal, raakte clubloos en tekende uiteindelijk een zeer lucratieve deal in Saoedi-Arabië. Later kwam ook naar buiten dat Ronaldo had gebroken met zijn zaakwaarnemer Jorgé Mendes, die hem jarenlang bijstond. Volgens El Mundo was de druppel een bizarre eis van de Portugese vedette: de aanvaller wilde bij Chelsea of Bayern München ondergebracht worden, anders zou Mendes worden ontslagen.

Ronaldo en Mendes waren sinds jaar en dag onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De Portugese superster nam vrijwel alle adviezen van de zaakwaarnemer te harte en dit kwam mede door het vertrouwen die de moeder van Ronaldo in hem had. In 2018 sloeg Ronaldo echter het advies van Mendes om bij Real Madrid te blijven in de wind, vervolgens werd de zaakwaarnemer ook niet op de hoogte gesteld van Ronaldo´s afscheid van Allegri voorafgaand aan zijn definitieve vertrek bij Juventus en ook het interview met Piers Morgan vond plaats zonder medeweten van Mendes, meldt het Spaanse medium.

Bom gebarsten na breuk met Manchester United

Mendes bood Ronaldo aan bij Atletico Madrid, maar tot een definitieve transfer kwam het niet. Hierna eiste de Portugese vedette dat Mendes hem onder zou brengen bij Chelsea of Bayern München. Als dit de zaakwaarnemer niet zou lukken, zou er ontslag volgen. Het duo brak vervolgens met elkaar en de overstap naar Saoedi-Arabië werd niet door Mendes, maar door Ronaldo's nieuwe belangenbehartiger Ricardo Regufe afgerond.