Pijnlijke conclusie na nieuw puntenverlies van Feyenoord: "Niemand heeft aangetoond een versterking te zijn"

Feyenoord wist ook in het tweede duel van de Eredivisie geen overwinning te behalen en daardoor neemt de kritiek op de selectie van Arne Slot toe. Karim El Ahmadi en Kenneth Perez concluderen in Dit Was Het Weekend dat er nog geen enkele speler naar De Kuip is gekomen die daadwerkelijk een versterking blijkt.

"Niemand heeft tot nu toe aangetoond een versterking te zijn", begint Perez zijn relaas. "Zerrouki werd vorige week gewisseld en zat nu op de bank, en de grote aankoop Stengs laat het ook nog niet zien." El Ahmadi ziet ook veel dingen fout gaan bij de landskampioen en richt zich op Stengs. "Als je kijkt hoe Slot wil spelen, qua intensiteit, dan zie ik niet dat Stengs een meerwaarde is. Vooral in het drukzetten vind ik hem niet goed genoeg voor Feyenoord."

"Stengs kan echt fantastisch voetballen", gaat Perez verder. "Maar voetballer zijn is meer dan alleen maar lekker kunnen voetballen. Ik denk niet dat hij een karaktervoetballer is. Hij moet opstaan als het minder gaat bij Feyenoord. Ik was al verbaasd dat Feyenoord zo ver wilde gaan voor Stengs", concludeert hij. De Rotterdammers gaven in totaal dertig miljoen euro uit aan Ayase Ueda, Thomas Beelen, Ramiz Zerrouki, Thomas van den Belt. Calvin Stengs, Timon Wellenreuther en Bart Nieuwkoop, maar volgens de heren zijn dit tot dusver nog geen aanwinsten.