Erik Ten Hag wil oud-Ajacied naar Manchester United halen

Erik Ten Hag is bij Manchester United druk bezig met het vormen van zijn team. De trainer heeft al meerdere spelers naar de club gehaald. Nu wil de trainer een oude bekende uit zijn tijd bij Ajax naar Manchester halen. 

Welke oud-Ajacied wil Erik Ten Hag naar Manchester United halen?

Ten Hag is aan het onderzoeken of Noussair Mazraoui overgenomen kan worden van FC Bayern München. Dat meldt de Duitse Florian Plettenberg van Sky Sports. Ook West Ham United zou geïnteresseerd zijn in de rechtervleugelverdediger. 

De Marokkaans international, die is geboren en opgegroeid in Nederland, schijnt open te staan voor een vertrek naar de Premier League. De eerste gesprekken zijn dan ook al gevoerd. Der Rekordmeister is bereid de 26-jarige verdediger te verkopen. In eerste instantie hadden zij een prijskaartje van 30 miljoen euro aan een permanente overstap gehangen, maar dat lijkt niet realistisch. Het bedrag is nu verlaagd naar 20 tot 25 miljoen euro. 

Nederlanders bij Manchester United. 

Zirkzee is al binnen en ondertussen is United ook nog steeds bezig met het binnenhalen van Matthijs de Ligt. Daarnaast wist Erik Ten Hag zijn staf ook al fors aan te vullen met Nederlanders. Zo haalde hij assistenten René Hake en Ruud van Nistelrooy naar de Engelse topclub. Ook keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar maakte de overstap van Ajax naar Manchester United.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers