Memphis schaart zich achter Promes: 'Er word van alles gezegd, maar je bent er'

Memphis Depay heeft via Instagram zijn steun betuigd aan Quincy Promes. Nadat Spartak Moskou door een winnende treffer van Promes zondag de Russische beker won, voelde Memphis zich geroepen om zich openlijk achter zijn voormalig ploeggenoot bij Oranje te scharen.

'Trots op het feit dat je staande blijft, terwijl mensen die niets van je privéleven afweten je vooroordelen zonder dat er strafbare feiten zijn bewezen. Er word van alles gezegd, maar je bent er en je doet je ding heavy!', begint Memphis zijn bericht.

Na zijn transfer naar Rusland is Promes enkel in het nieuws om zijn activiteiten naast het veld. De buitenspeler die eerder voor Ajax en FC Twente uitkwam wordt door justitie verdacht van poging tot moord op zijn neef, het smokkelen van drugs en huiselijk geweld. 

Memphis gaf in zijn post aandacht aan de voetballende verrichtingen van Promes. 'Ik weet wat deze prijs voor je betekent en wat je er voor hebt moeten doen dit seizoen en dan scoor je ook nog de winnende goal!', vervolgt hij. 'God protect my brother and clear his paths, for he is your child!' Na het plaatsen van het bericht is duidelijk geworden dat de speler van FC Barcelona op zijn beurt niet op de steun van zijn volgers kan rekenen. 

Feyenoord-doelman vertrekt